Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 186

Svinenakke
Dette er en saftig rett med mye smak, så saus er
ikke nødvendig. Men grovt kuttede rotgrønn-
saker bakt i litt olje, salt, pepper og litt sitron er
veldig godt til. Bland gjerne i noen urter du liker
godt.
DU TRENGER:
1 svinenakke (helst fra en økologisk frilandsgris)
3 ss dijonsennep
2 ss honning
salt og pepper
SLIK GJØR DU:
1. Pensle svinenakken med en blanding av sennep
og honning.
2. Sett ovnen på 160 °C, og steik til kjernetempe-
raturen er 66 °C. La kjøttet hvile til temperaturen
er 72 °C.
3. Server med rotgrønnsakene.
K J Ø T T T I L M I D D A G
184
1...,176,177,178,179,180,181,182,183,184,185 187,188,189,190,191,192,193,194,195,196,...356
Powered by FlippingBook