Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 316

Steikte tomater
Sommerens friske tomater er godt tilbehør til
grillmat, og ekstra søte og gode blir de når de
lunes litt i grillpanna før servering. Passer fint til
både kjøtt og fisk.
DU TRENGER:
rikelig med tomater, gjerne forskjellige slag
olivenolje
flaksalt
SLIK GJØR DU:
1. Skjær av bunnen på tomatene, og lag et kryss i
toppen på hver tomat. Hell litt olivenolje i ei grill-
panne, og legg tomatene i panna.
2. Sett panna på middels til svak varme, og la
tomatene bare stå i panna en times tid uten at du
rører dem. Pass på at varmen ikke er for sterk.
3. Drypp litt olivenolje over tomatene, og ha på
litt flaksalt mot slutten av steikingen.
T I L B E H Ø R
314
1...,306,307,308,309,310,311,312,313,314,315 317,318,319,320,321,322,323,324,325,326,...356
Powered by FlippingBook