Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 319

317
T I L B E H Ø R
Tomatpanne med salvie
Tomater og salvie smaker veldig godt sammen,
og passer som tilbehør både til grillet kjøtt og
fisk.
DU TRENGER:
500 g norske tomater, forskjellige typer
litt smør og olje til steiking
salt
1 bunt frisk salvie
hvitmuggost
SLIK GJØR DU:
1. Del bifftomatene i to på ekvator (sidelengs), og
legg dem i ei steikepanne med snittsida opp. Ha
litt smør og olje i panna, legg de små tomatene
hele oppi og strø over litt salt.
2. Sett panna over grillrista, gjerne litt på sida slik
at varmen ikke blir for sterk. La tomatene stå og
putre til de safter seg og er bløte og fine.
3. Ha på rikelig med salvie og biter av ost rett før
servering.
1...,309,310,311,312,313,314,315,316,317,318 320,321,322,323,324,325,326,327,328,329,...356
Powered by FlippingBook