Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 268

D E S S E R T E R
Sjokoladesuppe med moreller
Gule ringblomster eller klarblå blomster av agurk-
urt er dekorativ pynt fra hagen.
DU TRENGER:
2 ss kakaopulver
2 ss sukker
3 dl vann
½ ts kanel
2 stjerneanis
1 kurv moreller eller kirsebær
krydderrømme
ringblomst eller agurkurt
SLIK GJØR DU:
1. Kok opp kakao, sukker og vann, og la det koke
i 10 minutter.
2. Trekk kjelen til side, og ha i kanel og stjerneanis.
Del morellene i to, og legg bærene oppi kjelen. La
dem trekke i fem minutter.
3. Server sjokoladesuppa varm eller lun, med en
skje krydderømme på toppen, se oppskrift side
343.
4. Pynt med ringblomst eller agurkurt.
266
1...,258,259,260,261,262,263,264,265,266,267 269,270,271,272,273,274,275,276,277,278,...356
Powered by FlippingBook