Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 258

Karamellpærer
Dette er en nydelig dessert som også kan lages
med epler. Med så få ingredienser er den også
perfekt å lage over bålet ute på tur.
DU TRENGER:
150 g demerarasukker
4 dl hvitvin eller eplesaft
einerbær
4 pærer
pisket krem eller rømme
SLIK GJØR DU:
1. Kok opp sukker og vin eller eplesaft i en kjele.
La det koke til sausen begynner å bli seig.
2. Legg i noen einerbær, og kok videre på forsiktig
varme i 10 minutter. Det skal koke inn til det er
igjen ca. 2 dl saus.
3. Skrell pærene, del dem i to og la dem trekke
seg lune og knapt møre i sausen.
4. Server med pisket krem eller rømme.
D E S S E R T E R
256
1...,248,249,250,251,252,253,254,255,256,257 259,260,261,262,263,264,265,266,267,268,...356
Powered by FlippingBook