Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 38

Rakefisktartar
Rakefisk er en fin velkomstrett, eller en god for-
rett. Det er viktig å få tak i god rakefisk. Vær der-
for nøye på rakefisken. Brimi mener mye av den
fisken som finnes på markedet, er for salt.
DU TRENGER:
200 g renskåret rakefisk
100 g finhakket rødløk
litt hakket persille
flatbrød og smør
SLIK GJØR DU:
1. Del rakefisken i små biter, og vend dem sam-
men med rødløk og persille.
2. Server dette i små porsjonsformer, f.eks. på en
skje, og nyt smakene sammen med godt flatbrød
og smør.
S M Å S M A K E R
36
1...,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37 39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,...356
Powered by FlippingBook