Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 43

41
S M Å S M A K E R
Champagnegløgg
Dette er en spennende velkomstdrikk som skal
serveres varm. Her er det brukt champagne, men
en musserende vin er like bra.
DU TRENGER:
1 liter vann
200 g demerarasukker
200 g bringebær
200 g blåbær
1 vaniljestang
3 stjerneanis
champagne eller musserende vin
SLIK GJØR DU:
1. Kok opp vannet, og ha i sukker, bær, vanilje-
stang og stjerneanis. La dette trekke i 10–15 mi-
nutter, og sil så fra bærene.
2. Fordel gløggen i glass, og når du serverer,
topper du med musserende vin. Det skal være
2
/
3
gløgg og
1
/
3
musserende. Server gløggen varm.
1...,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42 44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,...356
Powered by FlippingBook