Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 33

31
S M Å S M A K E R
Småpizza med gode oster
DU TRENGER:
1 porsjon pizzadeig, se Pizza med
spekeskinke side 73
tomatsaus, se oppskrift side 325
ost, f.eks. Edel Blå fra Gangstad Gårdsysteri,
vellagret Jarlsberg, Rød Kjerringøy og norsk
chèvre fra Haukeli
sopp, f.eks. traktkantareller
spekepølse
bakt paprika
cherrytomater
rømme
basilikumpuré, se oppskrift side 133
SLIK GJØR DU:
1. Del deigen i små emner à 50 g, og la den hvile
i 10 minutter. Kjevle så ut små pizzaer.
2. Pynt med det du liker, men en god tomatsaus
er en fin start. Varier med flere typer ost, Brimi
foretrekker å smaksette med norskproduserte.
Minipizza 1:
Kun Edel Blå fra Gangstad Gårdsysteri
Minipizza 2:
Norsk chèvre og steikte traktkanta-
reller. Legg på soppen når pizzaen er ute av ovnen.
Minipizza 3:
Vellagret Jarlsberg eller Ridderost,
bakt paprika i strimler, en saus med rømme og
basilikumpuré og spekepølse i tynne strimler.
Legg på pølsestrimlene til slutt.
Minipizza 4:
En vellagret ost eller Ridderost, cherry-
tomater delt i to og tomatsaus.
Et brett med forskjellige minipizzaer er stas å servere til både liten og stor.
1...,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32 34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,...356
Powered by FlippingBook