Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 23

21
S M Å S M A K E R
Småsmaker av fisk i lefse
Dette er en av småsmakene gjestene på Vianvang
ofte får servert når de blir tatt i mot på tunet.
DU TRENGER:
kald bakt aure/eller anna rød fisk
salatblader
3 dl seterrømme
2 ss finhakket dill
2 ss finhakket gressløk
2 ss lodderogn
nykvernet pepper
en klype salt
6 potetlomper eller tilsvarende lefse eller
krotakaker
SLIK GJØR DU:
1. Bland sammen rømme, urter og lodderogn, og
smak til med salt og pepper.
2. Smør urterømmen utover lefsene. Legg på
vasket og tørket salat og biter av fisk, rull sammen
og skjær i passende serveringsstykker.
«Vianvang skal aldri bli heilt ferdig. Dråmen om
någå nytt som kryssar grenser skal alltid leva.»
1...,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,...356
Powered by FlippingBook