Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 239

237
D E S S E R T E R
Trollkrem
Når du pisker tyttebær sammen med eggehvite,
blir trollkremen rosa og delikat. Et ferskt sukker-
brød eller sprø, nysteikte vafler smaker veldig
godt til.
DU TRENGER:
200 g tyttebær
3 eggehviter
ca. 100 g sukker
noen hele bær til pynt
SLIK GJØR DU:
1. Rens tyttebærene for rusk og blader, og skyll
dem i kaldt vann.
2. Ha eggehviter, tyttebær og sukker i en bolle, og
pisk til det blir stivt. Smak til så du er sikker på at
du har hatt i nok sukker.
3. Server trollkremen nylaget i glass eller glass-
skåler, og pynt med noen hele bær på toppen.
1...,229,230,231,232,233,234,235,236,237,238 240,241,242,243,244,245,246,247,248,249,...356
Powered by FlippingBook