Arne Brimis store kokebok fra Vianvang - Gyldendal Forlag - page 87

Rødbetsalat
En lun, kjempegod og fargerik salat som passer
perfekt som forrett til både kjøtt- og fiskemål-
tider. Enkel å lage, og ekstra god med rødvin til.
DU TRENGER:
4 rødbeter
10 små rødløk (eller 2 store)
2 ss sukker
1 ss honning
1 ss hvitvinseddik
fetaost i terninger
SLIK GJØR DU:
1. Kok rødbetene møre. Skrell rødbetene, og del
dem i terninger.
2. Del rødløken i grove biter.
3. Varm sukker, honning og hvitvinseddik i en
kjele, og legg i rødløkbiter og rødbetterninger. La
det surre i kjelen i noen minutter, og hell så bland-
ingen over på et fat eller porsjonstallerkener.
4. Strø over terninger med fetaost, og server.
85
S M Å R E T T E R , F O R R E T T E R O G S U P P E R
1...,77,78,79,80,81,82,83,84,85,86 88,89,90,91,92,93,94,95,96,97,...356
Powered by FlippingBook